Fråga ugglan

Jag sitter här och grämer mig något så fruktansvärt över dagens bottennapp i frågesporten. Jag skrev The Osmond Brothers istället för rytmgrabbarna Delta, Stockholm istället för Harlem, Fred Åkerström istället för Anders Burman, Lars å Krister istället för Edin-Åhdal osv. Ett eller annat rätt har jag nog i alla fall. Om inte annat har jag skrivit årets bästa dikt på baksidan av tävlingsformuläret. Jag tycker att höstens tipsrunda är en smula bättre, för då har man möjlighet att ringa en vän. Om man har någon, vill säga.

Har precis flyttat in till Norrskedikakillarnas stuga eftersom det har blivit ett ledigt rum i den. Jag är ju mest här och har en massa grejer i kylskåpet, nagellacksflaska på soffbordet, skor i hallen så det är lika bra att jag sover här också. Det gjorde jag förresten igår kväll en stund. Tyvärr gick det inte så bra. Soffan var visserligen mycket komfortabel men de envisades med att prata till mig och ställa frågor hela tiden, vilket innebar att jag aldrig riktigt fick möjlighet att glida in i den där härliga djupsömnen som jag så väl behövde.

Nåväl, ingen idé att gråta över den mjölk man inte har spillt ut, tursamt nog. Istället har den blandats ut med O´boy och lite annat. Arvingarna igår var svinbra, både på after skin och på dansen på kvällen. När de väl fick ordning på ljudet, vill säga. Idag spelar Face-tjejerna på after skin så jag får mobilisera lite kraft och gå ner och lyssna. Återkommer.



Kommentarer
Anonym

haha! efter hud! after skin! haha!

2009-04-26 @ 22:13:42
Stockholms-katten

haha! efter hud! after skin! haha! before skin då? klura på den du!

2009-04-26 @ 22:15:10
Anonym

hahaha

2009-04-27 @ 14:52:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0