EXTRA EXTRA! Read all about it!

Sedan i höstas har jag köpt fler s k skvallertidningar, än vad jag gjort totalt under de gångna 49 åren. Men jag kan bara inte låta bli, särskilt inte när framsidan ser ut så här:

Det är belagt med stor skam och skuld att handla läsning av det här slaget och man måste alltid säga något till kassörskan som rättfärdigar inköpet.
- Han här i hörnet, Thomas Deutgen, (pekar på bilden)... De e min kompis de!
- Mm. Jodå. Just det. Självklart! säger kassörskan och tittar på en som om man vore värsta stalkern.

Journalistkåren på Hänt Extra är extremt rapp och på hugget! Det är endast sex månader sedan Thomas utsattes för en hatkampanj på Facebook av en samling senfärdiga individer som blev arga för att Thomas inte tycker om samma dansband som de. 

I veckans nummer får man också, som synes, veta att Kikki "ramlar omkull hela tiden!" samt att stackars Daniel da Silva inte vågar träffa Magdalena mer eftersom alla tror att de är ihop. Fast de är ju bara vänner! Bonde-Fredrik vill vara med i Let´s Dance och prins Harry hade nagellack på vänstra handens fingrar vid en "partynatt". 


Men Hänt Extra förmedlar också mycket viktig information. Till exempel vet de att Thomas är "tillbaka i vardagen på Sveriges Radio Blekinge." Det kände varken Thomas eller chefen på Radio Blekinge till. Hoppsan.

Igår fick jag det bästa påskägg jag någonsin fått! Det råkade vara fyrkantigt och inplastat, troligen för att inte ta så stor plats i brevbärarens väska, men det innehöll något som har gjort mig så lycklig att jag knappt kan andas av glädje! Jag skall senare berätta vilket hönshus det kom ifrån och vad det innehöll.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0