Uttåg ur sommarhagen

Rockstjärnan Lasse Blomqvist i Ragges undrade vänligt om jag skulle kunna svänga förbi Östersund och tippa av honom på flygplatsen när jag nu ändå skulle norrut. Och det gjorde jag ju så gärna, även om det innebar att jag fick köra en annan väg än den jag brukar, och som jag nu, vid mitt femte forum lyckats lära mig utan att använda vägkarta. Tankade på Statoil utanför Östersund och köpte lunch - Portello och Polly (med mjölkchoklad, röda påsen) och sedan styrde jag kosan mot Sollefteå.

Nästa gång jag klev ur bilen var i Piteå, utanför Fridas hus. Med benen snodda om varandra lyckades jag ta mig upp till hennes lägenhet, som ligger på tredje våningen, bara för att konstatera att hon inte var hemma. Så här i efterhand känns detta lite pinsamt, men då brann säkringarna för mamman, som skrek åt flickan i telefonen och undrade varför i hela glödheta hon inte kunnat hålla sig hemma fast hon visste att jag var på väg. Hon hävdade att jag fick skylla mig själv som inte ringde när jag närmade mig, vilket gjorde mig ännu argare. I en rasande fart plockade jag upp henne på Statoil och körde sedan ut till Roknäs, två mil bort, och hämtade hennes pojkvän Dennis. Stämningen i bilen var lite tråkig och innan vi var tillbaka i Piteå igen så var jag, om inte glad igen, så åtminstone kontaktbar. Ja, inte ens sur. Så långsint är jag.

Men det var skönt att komma hem till Luleå. Thomas satt vid köksbordet och drack te och alla var glada, särskilt jag. Gick och lade mig strax efter midnatt och vaknade halv 4 av en blixtrande huvudvärk. Men annars var allt bra. Nu blir det rast och vila kommande helg, men helgen därpå åker jag till Strängnäs och kollar in litegrann... Ryktet säger förresten att Wizex spelar i Skellefteå på lördag, och då måste jag ju dit.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0