Det strålar en stjärna

Detta är den första lördagen sedan mannaminne som jag är både ledig från jobbet och hemma i mitt hem! Jag har firat med att sova till tio, läsa ut Åke Edwardssons En nästan död man och äta frukost klockan 13. Samt missa melodikrysset. Det är dock alldeles för få timmar på en dag som denna eftersom jag bör hinna klä om Fridas stolar, hämta en säng hos Janne, lämna en annan säng hos Janne, adventspynta samt åka till Kalix och dansa till Kindbergs. Något måste bort och jag tror att det får bli adventspyntandet. Då hinner ungarna sanera lägenheten lite medan jag jobbar imorgon, så känns det lite roligare att hänga upp stjärnor och sånt.

En jättefin ljus läderimitation. Blir kanoners!
Frida har det för övrigt väldigt hektiskt nu. Förutom att hon efter dagens träning har dansat 22 timmar den här veckan (nästan ett dygn, alltså) så skall hon även i år vara med i Piterevyn. Jättekul och meriterande, men jag skulle nog vilja ha henne hemma lite mer. Hon är ju bara 15 år. Men sånt är livet för en dansare! En riktig dansare, alltså...


Och som sagt, Kindberg i Kalix ikväll. Skall bli kul att dansa till dem även om Kalix kanske inte fostrat de största dansörerna... Och när jag nu ändå visar min elaka sida, som kikar fram allt som oftast, avslutar jag med en skylt från Hertsön här i Luleå. Finn ett fel. Men det som retar mig mest är att någon fått betalt för detta. Illa.



Kommentarer
frida

hahah hårt liv!

2008-12-06 @ 12:44:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0