License to kill

Det finns många dofter som är mindre angenäma, och det finns en mängd som på rätt person är helt underbara. Men för mycket av det goda kan, när det gäller parfymer, vara rent plågsamt. Efter att ha pinats av en mördande huvudvärk i tre dagar mådde jag idag alldeles helt fantastiskt bra. Ända tills jag satte mig i biofåtöljen och fann att någon i min närhet haft svårt att begränsa sin parfymkonsumtion. Varför gör man så? Skiter man i att folk kan bli sjuka eller är man bara dum i huvudet? Både och?

Dessutom visade sig Quantum of Solace vara en riktigt värdelös film. Det är jakter med bilar, motorcyklar, båtar och flygplan varvat med slagsmål med akrobatiska inslag. Någon gång emellanåt också någon scen där aktörerna tilldelats att par repliker som de med varierande resultat framför. Men filmen har också ett oerhört djup, som när Bond-bruden ges möjlighet att mörda mannen som dödade hennes far och våldtog hennes mor och syster innan han ströp dem framför ögonen på henne. Nu skjuter hon karln och när rummet de befinner sig i fattar eld så är hon tillbaka i sin barndom. Tack och lov kommer James till hennes räddning och tillsammans flyr de genom öknen i en cityjeep som så lägligt står och väntar utanför byggnaden. Helt fantastiskt. Hm.
 
Han är ju inte så himla ful, Daniel Craig, med sina putande läppar och isblå sibirien husky-ögon. Men någon Roger Moore blir han aldrig...



Kommentarer
Katrina

men tack för att du avslöjar slutet!!! OCH HELA HANDLINGEN! city-jeepen är fordonet 50% av the bad(men inte badaste)guys kommer dit med. de föddes ju inte där precis, DHA!

2008-11-14 @ 00:09:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0