Shit happens

I morse hände det som inte får hända - igen. Klockan ringde halv sju och trots att jag var så förbi av trötthet att det gjorde ont, så tog jag mig ändå upp på fötter. Tvättade håret och gick ut i köket för att laga frukost medan jag spolade upp ett härligt badvatten med en bubbelbit från Lush i. Trots att det praktiskt taget var mitt i natten lyckades jag ändå så småningom pallra mig iväg till jobbet i god tid, där jag möttes av en förvånad kollega som påstod att jag inte skulle börja förrän halv tolv. Naturligtvis hade hon rätt. Detta var alltså andra gången på nästan tre år det hände. Slarvigt och oförsvarligt av mig. Lägg därtill att jag verkligen HATAR morgnar såpass att jag borde vara mer noga med att ta vara på mina chanser att få sova. 
  
Det händer mycket sällan att jag vaknar och känner mig utsövd. Det bästa är när jag vaknar till och vet att jag får sova vidare ett par timmar. Det värsta är när jag väcks en kvart innan jag egentligen skall upp. Jag mår direkt fysiskt illa när jag vaknar och blir inte människa förrän jag har fått äta en rejäl frukost med gröt, smörgås, juice och kaffe. På senare tid har jag börjat fundera på om detta vidriga tillstånd är resultatet av en abnorm förbränning som mestadels sker nattetid. Det finns ju faktiskt människor som bränner fett när de sover, och jag är garanterat en av dem.
 
På fredag spelar Blender på säsongsavslutningen i Käcktjärn och Micke Ahlgrens på Björknäsparken i Boden. Jag väljer utan tvekan det senare alternativet även om det skulle vara kul att höra Blender, men den publik de drar häruppe tilltalar inte mig. Det ålas och kråmas och gnuggas och fälls ner mot golvet och alla verkar de glömma att de kanske skall röra på fötterna litegrann i alla fall. Och helst i takt till musiken. Men om en och en halv månad är det mara i Skellefteå och då spelar Blender och Sannex på lördagen, och tiden går så fort så... I Västerbotten är karlarna suveräna dansörer, lagom långa och i lagom ålder (31-57år). Eller som en tjej sa i Bredsele i lördags:
-Det är som ett smörgåsbord!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0