Nu var det lördag igen...

Ja, här sitter jag, nyvaken, klockan är sex på kvällen och jag har just vaknat upp efter att ha sovit middag ett par timmar. Vaknade redan vid tio-snåret i morse så en liten powernap var välbehövlig. Jag borde kanske äta något, men jag är fortfarande ganska mätt efter frukosten och vi har inte en enda liten kaka eller bulle hemma. Ungarna har gått till sin pappa där det serveras tacos. Jag borde skickat med en doggybag...

Igår spelade Micke Ahlgrens på Björknäsparken i Boden, till mångas stora glädje.  Drygt 400 gäster, vilket ju är otroligt bra. Att sen 300 av dem var kvinnor var kanske inte riktigt lika bra. Enligt obekräftade uppgifter var det omkring 350 på Käckis där Blender spelade och det innebär att det var mellan sju-åttahundra danssugna människor i farten. Det inger förstås en smula hopp inför nästa sommar. Det har visserligen gått bra på Kanislogen med de stora elefanterna Drifters, Streaplers och Flamingokvintetten men vågar man ha "vanliga" orkestrar typ Ahlgrens, Kindbergs eller Sannex? Nästa sommar är det varken OS eller fotbolls-EM så det ökar absolut oddsen för en viss lönsamhet ändå.

Micke Ahlgrens var i alla fall hur bra som helst. Repertoaren är väl inte den allra hetaste, men dansbarheten är hög. De har ett jättebra ljud, många härliga saxsolon och tät och fin stämsång. Och Kent sjunger faktiskt kanonbra.  Sen ser de ju väldigt snygga och trevliga ut, kolla bara:


Ja, eller....öh. De är väldigt snälla i alla fall... 

Kvällen skall inte ägnas åt dans, trots att Shake spelar i Bursiljum. Jag skall försöka packa in en resårkärna i mitt pyttelilla lastutrymme och köra den till Fridas lägenhet i Piteå. Sen måste jag antagligen vara med och bära upp den och det ser jag inte alls fram emot. Jag har alltid haft problem med att bära saker, framförallt möbler. Jag får aldrig något grepp om dem och de brukar glida ut händerna på mig. Generellt sett, alltså. Jag har väl lyckats bära någon stol med framgång, men stora saker som sängar, dörrar, soffor och sånt tycker jag är svårt. Jag tror att jag har för små händer, men de jag bär med blir i allmänhet arga och tycker jag är klantig, därav min svåra möbelbärarångest. Imorgon väntar andra skojigheter då jag bl a skall skriva mitt företags första faktura samt en utvärdering av Boden Alive-helgen. Sen måste jag nog sy något för jämviktens skull.


 



Kommentarer
Anonym

HMM!!! Finns så mycket att kommentera i detta inlägg !! Men jag nöjer mig med att säga: Fantastiskt vackra bilder ;) hehe...

2008-09-02 @ 02:47:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0