Beautiful Sunday

En dag som jag nästan inte hann med eftersom jag lyckades sova till nästan halv två! Jag är så himla duktig! Jag var väl helt enkelt utmattad efter den anspänning gårdagens sängflytt innebar. Min bil var ju, precis som jag trodde, på tok för liten för en hel madrass. Om jag sköt fram stolarna så långt det gick så fick jag nästan igen skuffen och det var ju bra, men då rymdes jag å andra sidan inte bakom ratten så den varianten föll ju. Men Janne har ju en gammal jättemersa som har gått 60 000 så då blev det den istället. Till Fridas förtjusning, kan tilläggas, eftersom hon av någon anledning tycker att min Saab är töntig. Fast den är svart och har turbo och allt...

Väl i Piteå återstod då att bära upp sängeländet och det gick hyfsat till en början, men mellan andra och tredje våningen bröt först jag en nagel och sedan bröt vi båda ihop. Det är omöjligt att bära tungt när man skrattar. Musklerna slutar fungera och vi övervägde en stund att lämna sängen i trappen, men eftersom den spärrade vägen tog vi oss samman och svor till slut upp den till Fridas lägenhet.

Idag har jag sytt vita linnegardiner med öljetter till Frida, rutiga längder till mitt eget kök samt en snusnäsduk till Björn. SEN skrev jag Boden Alive-utvärderingen. Fakturan får vänta till imorgon för jag vet inte riktigt hur den skall se ut och nu är det nog dags att sova igen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Boellas

Blond, bitter och besserwisser

RSS 2.0